Skab årets fest – find dine festartikler hos Billig-Billy.dk

Heliumballoner med sjove designs? Dyrekostumer? Eller guirlander og serpentiner, så langt øjet rækker? Der er et væld af metoder til at gøre den kommende fest ekstra sjov og mindeværdig – og det hele afhænger af detaljerne. Et nøje udvalgt festtema, sjov festudsmykning fra Billig-Billy og en rød tråd er den simple hemmelighed bag en succesfuld fest.

Det kan måske synes ubetydeligt at pynte op, men faktum er, at sjove festartikler sætter en bestemt stemning og får gæsterne til at glæde sig ekstra meget, når de træder ind ad døren. Måske står du og uddeler skøre festhatte til hver og en af dine gæster, så de automatisk smiler bredt og slår sig løs fra første minut. Eller hvad med festlige heliumdekorationer i et bestemt farvetema eller formet som tal, som markerer fødselarens alder og dagens særlige betydning?Du kan finde dine festartikler på https://billig-billy.dk/helium, hvor du kan hente stor inspiration – hvad enten du er vært, gæst eller har et barn, der er på vej til udklædningsfest.

Drop symaskinen – find dine billige kostumer online her

Det kan være uhyre svært at skulle kreere børnenes fastelavns- og halloweenkostumer på egen hånd – måske er du løbet tør for idéer og havner derfor i de klassiske valg som prinsesse eller spøgelse. Eller måske er du bare ikke bedste ven med symaskinen.

Hos Billig-Billy kan du finde både børnekostumer og voksenkostumer. Er du f.eks. klar til at sende din øjesten ud for at redde festen? Så klæd ham eller hende ud som ninja, Zorro eller troldmand, som kan være med til at gøre festen ekstra magisk. Alle kostumer hos Billig-Billy ligger inden for fair prisklasser, så der er råd til at klæde hele familien på til udklædningsfest. Det er også her, at du finder kostumer til sidste skoledag. Måske vil du slutte skoleåret med at være den blodige cheerleader eller jagerpiloten, der stjæler hjerter, hvor end han viser sig i sin uniform.

Invitér alle med til Hawaii – i egen have

Drømmer du om Hawaii? Så arrangér en Hawaii-fest i din egen have, der siger spar to til alt! Men indrømmet; hvide paptallerkener, rødt saftevand og kedelige skjorter sælger ikke budskabet om en tropisk fest. Dæk i stedet op med farverige drinks, multifarvede shotglas, Hawaii-lanterner og de klassiske Hawaiikranse, så alle gæster lever sig ind i illusionen på et splitsekund. Køb dine festartikler på Billig-Billy.dk i dag!

De bedste fester er typisk dem, hvor du får lov til at spille en ny rolle – måske er du normalt brunette, men har altid drømt om at være festens sexede blondine. Prøv en af Billig-Billys langhårede blondineparyk. Eller har du overvejet klassiske 80’er-krøller for en enkelt aften? En paryk er en nem løsning til leg med forskellige looks.